KOSMETISKE BEHANDLINGER


Husk at booke tid til en gratis konsultation, den lovpligtige forunderunersøgelse,

mindst 48 timer forud for din ønskede behandling.

______________________________________________________________________________________________________

Information om kosmetisk behandling med ikke-permanent filler

 

Ikke-permanente fillers, også kaldet vævsfyldere, bliver blandt andet brugt til at udfylde huden som erstatning for manglende fedtvæv eller ved ønske om øget fylde, eksempelvis i læberne. De kan også bruges til at udglatte rynker.

Behandling med ikke-permanente fillers er omfattet af bekendtgørelse om kosmetisk behandling.

 

Hvad er en ikke-permanent filler?

 

Der kommer løbende nye produkter på markedet, og det er derfor ikke muligt at opremse alle ikke-permanente fillers. De typiske ikke-permanente fillers, vi ser i dag, indeholder hyaluronsyre. Det er ikke mængden af hyaluronsyre i et produkt, der afgør, om der er tale om en ikke-permanent filler eller ej. Det er heller ikke, hvorvidt produktet er cross-linked eller non cross-linked. Varigheden af behandlingsresultatet (effekten) med ikke-permanente fillers kan også variere, men de er alle karakteriseret ved, at filleren efter en varieret tidsperiode nedbrydes af kroppen. Det afgørende er, om produktet indeholder hyaluronsyre eller tilsvarende, og at formålet med injektion af produktet oftest er hudforyngende behandlinger, udfylde rynker, erstatte manglende fedtvæv eller give øget fylde, f.eks. ved at forstørre læber. I de tilfælde er der tale om en ikke-permanent filler.

 

Risici og bivirkninger ved behandling med ikke-permanent filler

 

Ved behandling med ikke-permanent filler er der blandt andet risiko for mere almindelige bivirkninger i form af rødme, lokal hævelse, kløe og ømhed. Mere alvorlige bivirkninger kan være allergiske reaktioner, infektion og ardannelse samt ophævet eller nedsat blodforsyning af væv og eventuelt deraf følgende vævsskade.


Opløsning med Hyaluronidase/Hyalase


Ved nogle former for bivirkninger til ikke-permanente fillers med hyaluronsyre, f.eks. knudedannelse og nedsat blodtilførsel i vævet, kan der indsprøjtes hyalase,

som opløser produktet.

Opløsning med hyalase kan også anvendes ved filler der er migreret over tid.

Migration sker typisk efter gentagne behandlinger, som kan være årsag til processen

- at filleren flytter sig eller spreder sig uønsket. 


Kosmetiske behandlinger hos FINEFACIAL STUDIO


Alle behandlinger er under supervision af klinikkens behandlingsansvarlige læge Per.

Per har tilegnet sig avancerede kompetencer gennem kurser og videreuddannelse indenfor kosmetisk medicin. Han har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger i udlandet, hvor han drevet egen virksomhed, undervist og rejst rundt i Asien, til klinikker som tilknyttet behandlende læge.


Filler behandling er til dig der fx ønsker ansigtskontuering, en skarpere kæbelinje, kindbensløft, definerede og fyldige læber, runding af hage for et mere harmonisk udtryk, eller at få behandlet nasolabial folderne for et yngre og friskere look.  


Skinbooster er kendt for at forbedre hudens kvalititet.

- På mirakuløs vis at reducere rynker og stramme op

- Ejal40 skinboosteren giver et fugtboost der ikke kan sammenlignes med nogen anden behandling på markedet.


Produkt information Nexfill


Vi anvender brandet Nexfill - monofasisk hyaluronsyre, et ultra rent produkt med minimeret BDDE 60%. Nexfill er CE mærket og det trackbare batch nummer noteres direkte i din journal. Produktet kommer i forskellige konsistenser

- FINE, DEEP, VOLUME, til forskellige punktlige formål. 

1.0 ml 24 mg/ml hyaluronsyre med 0,3 % Lidocaine (Bedøvelse) 


Produkt information Ejal40


En optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre. Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere dannelsen af kollagen- og elastinfibre, samt fibroblaster. Ved at modvirke nedbrydningsprocessen kan behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genoprette niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden . Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.


Holdbarhed


Holdbarheden variere fra person til person og afhænger af flere faktorer, såsom stofskifte, livsstil, genetik og kroppens forbrændingsevne.

Da der naturligt sker en løbende nedbrydning af HA i huden, vil selve filleren gradvist forsvinde over nogle måneder, men mange oplever, at effekten holder længere, hvilket må tilskrives dannelsen af kollagen. Der kan ikke gives garanti for varighed af holdbarheden, da det er individuelt, men producenten udtrykker at Nexfill holder i 3-6 måneder, mens Ejal40 holder op til et år efter endt kurforløb.

Opfølgende behandlinger vil forlænge holdbarheden.