CRYO FEDTFRYSNING

YETI CRYOLIPOLYSIS PROFESSIONAL


Fedtfrysningsbehandling har en stigende popularitet og er en simpel og ikke kirurgisk behandling, som kan fjerne uønskede fedtdepoter permenent. Områder der kan behandles hos os med vores nye CRYO er fx mave, arme og lår. 


Hvordan virker behandlingen.

Det område du ønsker at få behandlet klargøres med gel pads hvorefter applikatoren påsættes. Kombinationen af vakuum og CRYO nedfrysning sikre at fedtet krystalliseres, en simpel og effektiv non kirurgisk metode, som nedkøler fedtceller til -8 grader. På den måde destrueres fedtcellerne og du kan slippe af med genstridige fedtdepoter effektivt uden hård træning. Behandlingen tager mellem 20-60 minutter alt efter området, og de nedlagte fedtceller bliver herefter transporteret væk via lymfesystemet. En vigtig del af behandlingen er at drikke rigeligt med vand i ugerne efter, for at udskille de eliminerede affaldsstoffer.


Før behandlingen.

Inden behandlingen tilbyder vi en gratis konsultation, hvor vi sammen skræddersyer en plan for dit forløb. Der tages før billeder af området til din journal.

Du vil modtage information om behandlingen og få svar på den spørgsmål, så vi bedst muligt og realistisk imødekommer dine ønsker og behov. Du kan forberede dig ved at tænke over, om der er noget du vil medbringe, som underholdning til behandlingen. En god bog, Netflix eller din computer til arbejde. Vi anbefaler at du vejer dig hjemmefra, så du kan følge udviklingen af effekten. Under behandlingen.

Under behandlingen bliver du målt og tegnet op i de områder du ønsker at få behandlet. Kuldebeskyttende gel pads bliver herefter lagt på området der skal behandles. Applikatorerne påsættes området og behandlingen begyndes. Fedtvævet bliver suget ind ved hjælp af vakuum og bliver afkølet ned til -8 grader. Dette gør at fedtcellerne bliver nedlagt. Efterfølgende bliver de transporteret væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Det tager mellem 25-60 min. alt efter hvilket område, der ønskes behandlet.


Efter behandlingen.

Området masseres for at sætte gang i blodgennemstrømningen, dette kan opleves let ubehageligt.Bivirkninger kan være rødme, blå mærker og en følelse af at det behandlede område stikker/sover. De områder du har fået behandlet kan have hævelse og ømhed ugen efter behandling. Som en vigtig del af behandlingen anbefales det at du drikker rigeligt med vand i ugerne efter, for at sikre det nedlagte fedt udskilles. Resultatet ses efter 2 ugers tid, hvor du tilbydes en tid til efter kontrol, samt måling og efter billeder. Her vurderes det om der er behov for flere behandlinger. 


Vi anbefaler en sund kost efter behandlingen, dyrke regelmæssig motion og drikker som minimum 1-2 liter vand i døgnet. 

INTRO PRIS

700,- pr. påsætning